Pay could be a bit better.

For those seeking to maximize their potential winnings, bettors have the ability to combine many bets into one parlay bet. Based on the sportsbook, you may also anticipate some truly bizarre betting options. In the United States, sportsbook gambling is tough to find. For one, it is practically not possible to provide fair odds or prices to bettors if there’s no particular data. Lees verder

BeMind heeft genoeg deelnemers!

Het heeft even geduurd, maar het is gelukt: we hebben 245 deelnemers verzameld voor ons onderzoek.

Waarom dit aantal?

Het aantal van 245 is voor de start van het onderzoek berekend: Als mindfulness effect heeft op de manier waarop wij het verwachten, zijn er tenminste 245 mensen nodig om dit effect aan te tonen. Het is dus ook belangrijk én heel erg fijn dat dit gelukt is. We zijn alle geïnteresseerden en betrokkenen heel erg dankbaar.

Hoe nu verder?
Alle 245 deelnemers moeten uiteindelijk zoveel als mogelijk een training hebben gevolgd. Als iedereen een training heeft gevolgd, kunnen we voor de eerste keer een effect berekenen: het effect van mindfulness direct na de training. Alle deelnemers hebben naar verwachting medio 2016 een training gevolgd en dan volgen dus de eerste resultaten.
Begin 2017 zullen de effecten op lange termijn verzameld zijn (9 maanden na de training).

Alle deelnemers worden op de hoogte gehouden van de resultaten zodra deze er zijn.
Heeft u niet meegedaan aan BeMind maar bent u toch geïnteresseerd? Stuur dan even een mail naar felix.compen@radboudumc.nl en we zetten u op de perslijst.

 

 

 

 

BeMind van start

Het landelijk onderzoek naar mindfulness bij kanker is van start! De eerste aanmeldingen zijn binnen en iedereen kan zich nu aanmelden via www.bemind.info/aanmelden.

We zijn druk bezig met werven, o.a. op social media. Volg ons op Facebook (https://www.facebook.com/bemindonderzoek) of Twitter (@bemindonderzoek)

tweet nieuws

Goedkeuring medisch-ethische toetstingscommissie

De medisch-ethische toetsingscommissie van de regio Arnhem- Nijmegen heeft de aanvraag voor het BeMind onderzoek goedgekeurd. Dit betekent dat we nu groen licht hebben om de laatste voorbereidingen voor aanvang te treffen en om te beginnen met werven van deelnemers.

CMO aanvraag ingediend

De opzet van het BeMind onderzoek is op 20 november ingediend bij de medisch ethische toetsingscommissie, regio Arnhem-Nijmegen. Deze commissie zal beoordelen of het BeMind onderzoek niet de belastend is voor de deelnemer.